Onderbouw
Bovenbouw

Nieuws

Wim Tafte versterkt de jeugdwerking van KAA Gent

Beste ouders/spelers

Na twee intense jaren ruil ik de oranje-zwarte kleuren in voor een nieuwe blauw-witte horizon. Ik word sportief coördinator bij KAA Gent. In het kader van 'Elk Talent Telt' zal ik de jeugdwerking van KAA Gent verder helpen uitbouwen en de visie implementeren in het grotere Gentse voetballandschap. Het is een sportieve uitdaging die ik heel graag wil aangaan.

Graag wil ik iedereen bedanken voor de samenwerking van de afgelopen twee jaar, in het bijzonder Nicolas Depourcq en Tom Devos. Mijn bijzondere dank gaat ook uit naar de Voorzitter en Kathleen voor hun vertrouwen. Het was een eer, en een plezier om voor een ambitieuze club als KMSK Deinze te kunnen werken. Een heel boeiende en leerrijke periode.

Ik ben ervan overtuigd dat er een gemotiveerd en geëngageerd team staat dat de club verder zal uitbouwen. 

Met heel veel interesse zal ik KMSK Deinze blijven volgen en met een goed gevoel zal ik aan deze mooie tijd terugdenken.

 

Groeten

Wim Tafte

Feestweekend bij jeugd KMSK Deinze !

KMSK Deinze jeugd nodigt u en uw partner, alsook uw zoon/dochter van harte uit op het KMSK Deinze jeugd feestweekend, t.v.v. de jeugdwerking.
Dit feestweekend gaat door op vrijdag 15 en zaterdag 16 april 2016 vanaf 17:30 uur in de VIP-ruimte (ingang via de hoofdtribune).

Welke formules biedt de club u aan?

  1. NORMAL: Iedere jeugdspeler ontvangt, via de ploegafgevaardigde(n), twee steunkaarten t.w.v. 5 euro die kunnen aangekocht worden.
    Deze kaart biedt toegang tot de VIP-ruimte op vrijdag of zaterdag. Bij afgifte van de kaart krijgt u een welkomstdrankje aangeboden en neemt u automatisch deel aan onze grote tombolaprijzenpot.
     
  2. VIP: Feesten en een hapje eten? Geen probleem! Een VIP-ticket kost 25 euro/per dag, waarmee u vanaf 19:30 uur kunt tafelen in de 'Oranje-zwart' lounge. In het restaurant zullen er 4 buffetten opgesteld staan: groentesoep, koud visbordje, stoverij met frieten n panna cotta van seizoensvrucht. Bij afgifte van de VIP-kaart krijgt u 4 eetbonnen, alsook een welkomstdrankje en de automatische deelname aan de tombolaprijzenpot. De eetbonnen kunnen in de loop van de avond opgebruikt worden (tot 22:00 uur).
     
  3. KIND-VIP (t.e.m. 12 jaar): idem als de VIP-formule, maar de kostprijs bedraagt hier slechts 10 euro (exclusief tomboladeelname).


Wie wordt het 'beste' jeugdteam?
De leeftijdscategorie (jeugdspelers en opleiders) die de meeste kaarten aan de man brengt, die wordt gratis uitgenodigd op de jeugdlunch KMSK Deinze - R. Union St.-Gilloise op zaterdagavond 30 april 2016.

Wij hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen om er een geweldig feest van te maken !

 

 

U14 op internationaal tornooi

KMSK Deinze U14 heeft de eer om België te vertegenwoordigen tijdens de 2de editie van het EDEL Grass C-Talent Tournament te Genemuiden in Nederland.

Op 28 mei mogen ze het op dit internationaal tornooi opnemen tegen een paar geduchte tegenstanders.

Onder andere Willem II, RODA JC, Vitesse, VfL Bochum,  VASAS SC Budapest,... zakken die dag af naar Sportpark de Wetering.

Wie de info wil opvolgen ivm dit tornooi kan terecht op de facebookpagina van Edel Grass C-Talent Tournament.

Hadjimé !

Vandaag kregen de U7 en U8 tijdens de multisport hun eerste sessie judo.

Op de tatami van Kruishoutem kregen ze na een stevige krachtopwarming de beginselen van
deze nobele Japanse zelfverdedigingskunst voorgeschoteld.

De basis van dit alles is leren vallen zonder jezelf te bezeren. Judotechnieken zijn er bovendien op gericht een tegenstander buiten gevecht te stellen zonder hem te verwonden.

Wist je dat Eden Hazard in zijn jonge jaren voetbal en judo combineerde? Ondanks de vele tackles die hij ondergaat wordt hij zelden van het veld getrapt. Geen toeval, zegt hij zelf.

"Toen ik jong was, deed ik aan judo. Ik weet hoe ik moet vallen en heb er ook mijn evenwicht en lichtvoetigheid aan te danken".

Hij is trouwens niet de enige, ook David Beckham, Zinedine Zidane combineerden deze sport met voetbal. Boudewijn Zenden, ex-Nederlands international, heeft zelfs een zwarte gordel !

Na de valoefeningen was het tijd voor het zwaardere werk.
Stevige houdgrepen werden geoefend waarbij de sparringpartner trachtte te ontsnappen, met worstelende oranje-zwarte vleeshoopjes als gevolg.

Na een uurtje stevige fun zette Sensei Merel met "sore-matté"  een punt achter deze toffe eerste sessie.

Pagina's