Onderbouw
Bovenbouw

Nieuws

EHBO-bijscholing afgevaardigden

De EHBO-kennis van onze afgevaardigden werd, afgelopen donderdag 19 november 2015, bijgespijkerd. Hoe dien je de eerste zorgen toe, wat te doen bij een neusbloeding, ... Op vele 'levensbelangrijke' vragen kregen onze afgevaardigden een antwoord. Onze jeugdspelers en hun opleiders kunnen opnieuw met een gerust gemoed het veld opstappen ;)

REUZENspeelgoed inzamelactie

“Hij komt, hij komt…de lieve goede Sint…naar KMSK Deinze.” Helaas zijn er ook bij ons kinderen wiens schoentje leeg blijft. De Reuzenvrienden willen daar ook dit jaar iets aan doen en organiseren daarom op zaterdag 28 november 2015 voor de derde maal een Reuzenspeelgoedinzamelactie met pannenkoekenbak in zaal Martinus in Petegem.

KMSK Deinze jeugd wenst de Reuzenvrienden een hart onder de riem te steken door deze actie te ondersteunen: 'Word een Reus van Deinze en help de Sint om voor ieder kind een cadeautje te brengen'.

Hoe een Reus van Deinze worden?

  •     Breng je gebruikte speelgoed (geen kledij!) mee naar de club;
  •     KMSK Deinze jeugd verzamelt alle speelgoed van maandag 23 t.e.m. vrijdag 27 november 2015 in kleedkamer 4;
  •     Eet je buikje rond op de pannenkoekbak op zaterdag 28 november 2015 in zaal Martinus.

www.deinzereuzenstad.be - www.deinzereuzenstad.be - www.deinzereuzenstad.be

Project ‘Strafschop of niet’

Strafschop of niet? Onze jeugdspelers beslissen het voortaan zelf! KMSK Deinze jeugd treedt hiermee in de voetsporen van de initiatiefnemers uit het Vlaams-Brabantse KFC Perk.

Klik op de afbeelding voor een groter formaat

Geen gevloek meer op de scheidsrechter langs de zijlijn, want gedurende de maand november schrapt onze club de man in het zwart voor alle wedstrijden 5<>5. KMSK Deinze jeugd wenst met dit proefproject een verlengstuk te geven aan de 'klassieke' spelvormen op de speelplaats: kinderen moeten met elkaar leren spelen, spreken, samen conflicten oplossen, ...

Strafschop of niet? Wie zal het zeggen...

 

Pagina's