Onderbouw
Bovenbouw

Nieuws

Dringend betalen opleidingsvergoeding

Er zijn nog een pak spelers die hun opleidingsvergoeding niet hebben betaald. Gelieve deze vergoeding zo vlug mogelijk over te schrijven op het volgende rekeningnummer van Belfius: BE26 0688 9515 5029. Zeker de naam van de speler en het geboortejaar niet vergeten vermelden! De uiterste betaaldatum is vastgesteld op 15 september. Wie tegen dan niet betaalt heeft, kan ook niet deelnemen aan de competitie.

Bewegingsschool is volzet !!

We hebben al heel vlug de inschrijvingen voor onze bewegingsschool moeten stopzetten. Er zijn momenteel 29 spelertjes ingeschreven. Om de kwaliteit van de opleiding te garanderen, kunnen we niemand meer toelaten. We kijken wel uit naar een extra begeleider om eventueel de bewegingsschool uit te breiden.

Uitslagen "Super League 2014"

in bijlage kan je het overzicht van alle uitslagen van de gespeelde wedstrijden van de 'Super league 2014' terugvinden. We kenden een zéér sterke editie waarbij veel ploegen aan elkaar gewaagd waren. In de 8 categorieën wisten er 5 verschillende clubs met de overwinning te gaan lopen!
 
Helemaal achteraan de brochure kan je zien wie zich de ALGEMENE winnaar van het tornooi mag noemen en welke 2 clubs volgend jaar voor het eerst deel zullen uitmaken van de 'Super league'. Aan de ploegen die zakken naar het lagere niveau is het de uitdaging om zo snel mogelijk terug te keren!

Pagina's