Onderbouw
Bovenbouw

Nieuws

U12 en beloften KMSK Deinze kampioen !!

Zowel de U12 als onze beloften zijn afgelopen weekend kampioen geworden. De U12 wonnen met een zeer ruime 15-0 van Diksmuide. Onze beloften wonnen verdiend van Sint-Gillis Waas met 3-0. Proficiat aan spelers, trainers en begeleiders van beide ploegen !!!
 
Hieronder vindt u meer beeld materiaal van onze beloften.
 
Videoreportage Martin De Baerdemaeker
 
 
Foto's Inge De Neef
 

Geoffrey Claeys wordt beloftentrainer van KMSK Deinze

In het kader van de verdere optimalisatie van de doorstroming van jeugd naar A kern is bij KMSK Deinze een nieuwe belangrijke stap gezet. Vanaf volgend seizoen zal Geoffrey Claeys zijn taak als assistent coach van de A kern combineren met het leiden van de beloften en U19 kern. Geoffrey zal hiervoor samenwerken met 2 gediplomeerde trainers.

Geoffrey Claeys, 5.10.1974 heeft een schitterende voetbalcarriere achter de rug bij oa. Cercle Brugge, RSC Anderlecht, Feijenoord, Moeskroen en Melbourne. Geoffrey is ook voormalig Rode Duivel. Geoffrey is sinds 2012 in dienst als assistent coach bij de A kern van KMSK Deinze

De beloften en U19 kern zal volgend seizoen uitsluitend bestaan uit U19 spelers waardoor de jeugdspelers van KMSK Deinze sneller en efficienter kunnen doorstromen naar de A kern. De trainingen zullen op hetzelfde moment plaats vinden als de trainingen van de A kern waardoor een betere dialoog zal ontstaan tussen beloften en A kern. Geoffrey zal samen met hooftrainer Yves Van Borm en de ganse staf van de A kern nauw samenwerken om een eenduidig concept uit te bouwen bij U19, beloften en A kern.

Met deze beslissing wil KMSK Deinze het belang van een goede jeugdwerking met als ultiem doel de doorstroming van jeugd naar A kern verder onderstrepen.
Een snellere talentdetectie moet er toe leiden dat meer jeugdspelers sneller de weg vinden naar de A kern. Oa. Gert Van Walle en Kenzo Verheuge zijn hier in de huidige A kern het ultieme bewijs van.

Voetbalschool opent opnieuw de deuren

Aangezien de voetbalschool al volzet was voor we echt van start gingen, hebben we besloten ons aanbod uit te breiden met nog een extra sessie. Deze zal doorgaan op zaterdagen van 12u15 tot 13u30 en staat open voor jongens geboren in 2008 en 2009. Zo zal de voetbalschool dit jaar 22 kleuters laten proeven van het voetbal. Je kan inschrijven bij Gaëtan Hottois via gaetan.hottois@gmail.com of op 0498/81.43.95. Wel snel beslissen want de helft van de bijkomende inschrijvingen zijn reeds ingenomen door de mensen die op de wachtrij stonden!

Pagina's