Onderbouw
Bovenbouw

Nieuws

Sinterklaasfeest

Vrijdagavond 2 december was een hoogdag op de Jeugdacademie ! 

Terwijl de jongste categorieën hun laatste training voor de winterstop afwerkten bestormden plots Oranje-Zwarte Pieten het trainingsveld.

Tot groot jolijt trapten ze de ballen weg en strooiden ze lustig lekkers rond. Maar ze bleken ook héél sportief te zijn want uiteindelijk sloten ze aan bij de training. Er bleek ook in hen heel wat talent te zitten, de scouting keek vanop het balkon aan het secretariaat aandachtig toe !

En dan was het plots zo ver, het grote moment, de Sint verscheen. Statig wandelde hij het oefenveld op waar hij de kinderen begroette.  Met een voetbalverleden bij FC Barcelona was hij niet vies van de uitdaging om een strafschop te nemen.  Zijn hoofdpiet liet fijntjes optekenen dat het toch wel een tijdje was geleden dat hij nog eens raak had geschoten...

Na zijn veldoptreden werd de Sint door enkele behulpzame meisjes begeleid naar de Family Lounge waar hij werd onthaald met aangepaste muziek.

In de Meeting Lounge stond zijn troon klaar tussen het lekkers voor de kinderen en het vele geschonken speelgoed.  De Sint was verheugd te zien dat zoveel kinderen speelgoed hadden geschonken.

Van bewegingsschool tot en met de U9 kwamen de kinderen uiteindelijk per groep bij hem langs.  Het werd nogmaals bewezen dat Het Grote Boek onfeilbaar is, er bestaan geen geheimen voor de Sint.  Alle kinderen én hun trainers kwamen in detail aan bod.  Elke groep mocht na afloop ook de Sint zijn staf even vastnemen om zo magische kracht op te doen voor de terugronde.  

De eindconclusie van deze mooie avond?  Er zijn dit jaar GEEN stoute kinderen op de Jeugdacademie !

Nadien werden door enkele helpende mama's nog een stapel pannenkoeken aangevoerd om de hongerige maagjes te stillen.

In de kantlijn: Na afloop mochten nog enkele medewerkers het bij de Sint komen uitleggen.
Gelukkig toonden zij voldoende tekenen van berouw en werd een trip naar Spanje, in de zak van Piet, op het nippertje vermeden.

Bekijk hier het foto-album van de Sinterklaasavond op onze fb-pagina.

Bekijk hier het foto-album van de Speelgoedinzamelactie.

Ben D.K.

Jong Zwart

Maandagavond speelden we onze derde wedstrijd met de talentengroep Jong Zwart.(selectie U15-U16-U17). Ditmaal was onze tegenstander de selectie U15-U16-U17 van KM Torhout 1992. De wedstrijd werd gespeeld in het velodroom stadion op het schitterend nieuw aangelegde kunstgrasveld. Een pareltje.

De wedstrijd zat lange tijd op slot. Na een 30-tal minuten kwamen onze jongens op achterstand,maar ze konden al snel tegenscoren.
We gingen de rust in met een 1-1 op het bord.

De tweede helft werd door Jong Zwart veel scherper aangevat. Beter voetbal, druk naar voor en vooral een betere passing zorgden voor een duidelijk speloverwicht dat uiteindelijk resulteerde in een stevige overwinning; Einduitslag 1-4 !

Team:
Jenne, Robbe, Lukas, Mauro, Dion, Simon, Flo, Nino, Frito, Branko, Seppe P., Loïc, Noah, Seppe T., Enrique, Sebastiaan, Thibault

Ziek/Geblesseerd: Senne, Robbert, Jasper

Op 19 december hervat Jong Zwart de trainingen om zich klaar te stomen voor de Talents-Trophy op Club Brugge (21/12).

 

Ploeg in de kijker

Deze week staan de spelers van trainer Tomas Praet in de kijker, de U13 !

Aanstaande zaterdag lopen ze samen met de Fanion op voor de wedstrijd KMSK Deinze - R Sprimont Comblain Sport.

Jeugdlunch 26 november 2016 : KMSK Deinze -RCS Sprimont

Vóór elke thuiswedstrijd kan je samen met je familie, ploegmakkers, vrienden.... terecht in de Family Lounge om er samen gezellig de beentjes onder tafel te steken.
Een leuke start dus van een avondje supporteren voor onze Oranjehemden.

Volwassenen € 22

  • Een Cava als aperitief.
  • Chateaubriand met peper, champignon- of béarnaisesaus.
  • Groentenbuffet met frietjes.

Kinderen <12 jaar €10

  • Een drankje naar keuze.
  • Balletjes in de tomatensaus met frietjes.

Inschrijven kan tot woensdag 23 november via e-mail naar : evenementen@kmskdeinzejeugd.be

Welkom vanaf 17u30.
Betaling ter plaatse.

 

Pagina's