Onderbouw
Bovenbouw

Nieuws

Infoavond sportvoeding

KMSK Deinze jeugd nodigt u en uw partner, alsook uw zoon/dochter van harte uit op onze infoavond sportvoeding op donderdag 25 februari 2016 om 19:00 in de VIP-ruimte (ingang via de hoofdtribune).

U wordt er, via een interactieve infosessie, door onze gastspreekster Stephanie Scheirlynck geïnformeerd over de do's en dont's omtrent (sport)voeding. Op welke tijdstippen dien ik als sporter te eten, hoeveel porties neem ik in, welke 'valkuilen' bevatten sommige voedingsstoffen, … Kortom, op (bijna) al uw vragen zal u een antwoord krijgen.

Wenst u aanwezig te zijn? Super! Gelieve uw inschrijving te registeren via onderstaand formulier.

Inschrijven voor de infoavond - Inschrijven voor de infoavond - Inschrijven voor de infoavond

U kunt inschrijven t.e.m. dinsdag 23 februari 2016 - 19:00 uur.


Stephanie Scheirlynck is er als sportdiëtiste van overtuigd dat de juiste voeding bijdraagt tot de ultieme sportprestatie. Ze wil sporters zoveel mogelijk ondersteunen om hun sportieve doelen te verwezenlijken en koppelt daar dan ook het juiste advies aan.

Stephanie heeft een opleiding genoten als voedingsdeskundige en diëtiste, met een doorgedreven specialisatie in sportvoeding (Nederland/ Australië). Ze is ook een van de eerste sportdiëtisten in België die de opleiding Sports Nutrition van het Internationaal Olympisch Comité tot een goed einde heeft gebracht.

Stephanie was gedurende vijf jaar actief als sportdiëtiste bij Energy Lab, waar onder andere Sven Nys, Evi Van Acker en het Olympisch Zeilteam, en de wielrenners van Topsport Vlaanderen op haar advies konden rekenen.

Naast het wegwielrennen begeleidt ze ook sporters in allerlei andere disciplines waaronder de spelers van RSC Anderlecht, Gaelle Mys (gymnastiek) en Lise Van Hecke (volleybal).

Uiteraard beperkt Stephanie zich niet enkel tot het werken met topsporters. Iedereen die advies wil over gezonde voeding, sportvoeding en/of de verbetering van het vetpercentage kan bij haar terecht.

Naast tientallen artikels en reportages in populaire tijdschriften en kranten is Stephanie de auteur van Het Sportkookboek, de praktische referentie voor sporters die zeker willen zijn dat ze de juiste dingen eten.

Koppen moet stoppen

Koppen kan de hersenen van jonge voetballers schaden. Vandaar het inworpverbod, opgelegd door de Voetbalfederatie Vlaanderen (VFV).

Klik op de afbeelding voor een groter formaat

U7-jeugdspeler verhuist naar Singapore

Jesse De Boever, U7-jeugdspeler, trekt na dit schooljaar richting Singapore. Hij volgt hiermee zijn papa, die eerstdaags als nationaal doelmannentrainer wordt aangesteld.

Klik op de afbeelding voor een groter formaat

Pagina's