Onderbouw & Bovenbouw

Investeren in de jeugd

Voetbal, een feest!

Een waarheid als geen ander die we met KMSK Deinze dagelijks in de praktijk brengen en via onze Jeugdacademie vroeg willen aanleren.

Specifieke voetbalopleiding voor elke leeftijdscategorie

Wist u dat Jeugdacademie KMSK Deinze maar liefst 300 jeugdspelers telt, verdeeld over de verschillende leeftijdscategorieën van 5 tot 21 jaar?  Als gevolg van de voetbalhervorming worden hun wedstrijden vanaf het seizoen 2016-17 in de Eerste Klasse Amateurs gespeeld.

Hiervoor kunnen onze jonge eskadee's terugvallen op de professionele en toegewijde omkadering van Jeugdacademie KMSK Deinze.  Wij organiseren daarbij onze alom geprezen bewegingsschool en bieden bijkomende trainingen aan zoals Multimove en technieksessies die onze jeugd maximaal van de voetbalsport laten genieten.

Een win-win via uw steun

U leest het: kwaliteit is de norm in onze jeugdopleidingen.  Maar dat kunnen we niet alleen dankzij de tomeloze inzet van onze medewerkers en sympathisanten garanderen.  Jeugdacademie KMSK Deinze heeft daarnaast ook uw hulp als sponsor nodig om zijn voetbalvisie te realiseren en de activiteiten nog verder te optimaliseren.  Ook aan de verbetering en vernieuwing van de infrastructuur wordt gedacht.

U kan ons helpen met een financiële ruggesteun die uw merk in ruil publiciteit oplevert in Deinze en wijde omgeving.  Wij hebben hiervoor enkele sponsorformules uitgewerkt, die indien gewenst, verder op maat van uw onderneming kunnen worden aangepast.  Overtuigd van de meerwaarde voor uw merk lichten wij dit graag verder bij u  toe.

De verschillende sponsorpakketten (klik voor meer info):
pakket Jeugd 150
pakket Jeugd 300
pakket Jeugd 500

Daarnaast kan u uw bedrijf ook zichtbaar maken tijdens de verschillende evenementen die we tijdens het seizoen organiseren. Het Eetfestijn, Quiz, Sinterklaasfeest, Paastornooi,etc...bereiken ook via onze sociale media een ruim publiek waar wij graag onze sponsors vermelden.

Wordt u ook lid van onze voetbalfamilie?
Aarzel niet om ons te contacteren voor bijkomende vragen.