Onderbouw

Sinterklaas

Op vrijdagavond 1 december verwachten we heilig bezoek op de Jeugdacademie !

Sinterklaas komt ons bezoeken en zal de kinderen van Footkido tot en met de U9 na hun training persoonlijk ontvangen ! Temidden van het door ons ingezamelde speelgoed zal de Sint elke jeugdcategorie bij zich roepen in de Meeting Lounge.
Terwijl de ene groep binnen is kan de andere groep intussen genieten van lekkere poffertjes in de jeugdkantine.
Die poffertjes zijn er trouwens voor iedereen en we nodigen dus iedereen uit om er een gezellige vrijdagavond van te maken in de Family Lounge !

BELANGRIJK VOOR ALLE JEUGDCATEGORIEËN: Speelgoedinzamelactie !
Sinterklaas is een feest waar elk kind ieder jaar opnieuw naar uitkijkt. Helaas zijn er zelfs ook in onze eigen omgeving kinderen met een moeilijke thuissituatie waar 's morgens vroeg een gevuld schoentje vinden geen zekerheid is....
Daarom steunen wij ook dit jaar opnieuw de speelgoedinzamelactie van de Reuzenvrienden.
Niet meer gebruikt en nog intact speelgoed zamelen zij jaarlijks in om aan kansarme gezinnen te schenken zodat ook voor deze kinderen het schoentje gevuld is op 6 december.

Vorig jaar konden we dankzij jullie hulp deze organisatie een stevige bijdrage leveren.  Het door jullie geschonken speelgoed, een tjokvol geladen monovolume (we moesten het speelgoed er werkelijk in persen) werd in jullie naam bezorgd en met open armen ontvangen.

Hoe kan jij hierbij helpen?
Heb je speelgoed dat thuis maar in de weg staat, onnodig kasten vult of de leeftijd ontgroeid ? Maak een kind gelukkig en breng het mee naar onze club.
Overhandig het aan jouw ploegafgevaardigde, op het jeugdsecretariaat of rechtstreeks aan ons (Ben & Dries). Ook voetballen en voetbalschoenen in goede staat zijn welkom.

We starten met verzamelen van vrijdag 17 november tot en met 1 december om alles op 2 december te overhandigen aan de Reuzenvrienden.

Alvast bedankt voor jullie speelse bijdrage !